Відгук на зустріч із письменницею

Любов`ю Голотою

/Files/images/svyato_pisemnost/P1070737.JPGЛюбов Голота

12 листопада учні нашого класу організували зустріч із Любов`ю Голотою, талановитою журналісткою. Це також видатна письменниця-публіцистка. Водночас із роботою кореспондента вона пише прозові та віршовані твори.

Перша її збірка «Народжена в степах» вийшла у 1976 році. Саме тоді, завдяки книзі, Любов Василівну прийняли до Національної спілки письменників України. Далі вийшли збірки «Весняне рівнодення», «Горицвіт», «Жінка і птиці», «Дзеркала», «Опромінена часом».

У 2007 році світ побачив роман письменниці «Епізодична пам'ять», у якому Любов Голота описала все, що колись відбувалося на її очах. За цей роман вона отримала Національну премію України імені Тараса Шевченка.

Вірші Любові Голоти наповнені ліричними образами, вони дуже ніжні та теплі. Мені дуже сподобався її вірш про Україну, який вона прочитала під час нашої зустрічі. Я вважаю, що тільки по-справжньому чутлива та творча натура, якою є Любов Василівна, могла створити такі чудові вірші.

Виходячи з актової зали, учні та вчителі з теплотою гортали сторінки її збірок з автографами. Газета «Слово просвіти» шелестіла в руках зацікавлених читачів, які щойно з`явилися у тижневика. Передплата буде!

Шкільна бібліотека отримала подарунок від Любові Голоти, і тепер кожен із нас має можливість прочитати її нову повість.

До нових зустрічей!

/Files/images/svyato_pisemnost/P1070764.JPGЛ.Голота підписує свою книгу

Луценко Ванесса,

учениця 10-Б класу

Кiлькiсть переглядiв: 847