Ми вивчаємо англійську!

Сьогодні проблема екології є одним з найважливіших питань у світі. Мабуть, немає жодної людини, яка б не замислювалася над цією проблемою. Щодня засоби масової інформації закликають нас бути більш відповідальними та свідомими.

Семінар, проведений у нашій школі 8 грудня 2017 року учителем вищої категорії, учителем-методистом Ладан Вірою Олесіївною та учителем І категорії Матовою Мариною Миколаївною, був присвічений темі «Формування соціальної та екологічної компетентностей на уроках іноземної мови». Захід носив пізнавальний характер як для гостей закладу, так і для учнів, які були задіяні у його підготовці та проведенні.

Дев`ятикласники, учні Ладан Віри Олексіївни, підготували величезну кількість цікавої та корисної інформації про стан екології англійською мовою, провівши опитування серед своїх однолітків. На уроці працювали у групах, обговорювали почуте, використовуючи метод «Мікрофон». Першокласники теж взяли активну участь у семінарі: декламували вірші про екологію англійською мовою, співали пісні.

Учні Матової Марини Миколаївни теж долучилися до заходу: читали вірші та інсценували різні життєві ситуації, які пов’язані зі збереженням навколишнього середовища.

/Files/images/noviy18/minimultik.ru.171208044153cfba101cc4b8e2a0 (1).gif

Кiлькiсть переглядiв: 298