Всесвітній день Землі

22 квітня відзначається міжнародною спільнотою як Всесвітній день Землі. В цей день в різних куточках світу проводять різноманітні акції, що покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля.

Історія цього свята розпочинаєтся в Америці, де у 1971 році був започаткован Щорічний тиждень землі (третій тиждень квітня). Акція стала дуже популярною серед населеня, а її засновник, сенатор Гейлорд Нельсон був удостоєний високої державної нагороди.

В цей день кожен житель планети може внести свій маленький вклад у справу захисту та відновлення довкілля: очистити від сміття берег улюбленої річки, посадити дерево, хоча б на один день відмовитись від користуванням автотранспортом. Земля – це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно.

Колектив нашої школи долучився до акції. Потягом тижня з 16 по 21 квітня класні керівники з учнями посадили кущі та деревця на шкільному подвір'ї, а у суботу було організовано прибирання. До вашої уваги - світлини.

/Files/images/noviy18/minimultik.ru.180423034616c0881800b5aa7a67 (1).gif

Кiлькiсть переглядiв: 180