Семінар учителів-філологів

Виступає Вітрович О.І.

Мовна освіта нині – основа формування пізнавально-творчої особистості, що володіє високим рівнем комунікативної компетентності, здатна до сприйняття і передачі різноманітної інформації. Саме сьогодні здійснюється кардинальний перехід від традиційного інформаційно-пояснювального навчання, зорієнтованого на передачу готових знань, до особистісно-розвивального, спрямованого не тільки на засвоєння знань, а й на способи навчальної діяльності, створення умов для формування освіченої, компетентної, творчої особистості.

Саме тому в нашому закладі було проведено семінар учителів-філологів «Формування комунікативної та творчої компетентностей учнів засобами мови і літератури».

У ході семінару Вітрович О.І., заступник директора з НВР, учитель української мови та літератури та Міщенко Л.В., учитель зарубіжної літератури, розказали та показали сучасні інтерактивні форми та методи роботи на уроках словесності. Присутні взяли участь у майстер-класах зі створення портфоліо, давали характеристику літературних героїв, використовуючи методи «Дерево» та «Шість капелюхів», узяли участь в методичному квесті «Професійна компетентність учителя».

До Вашої уваги фотозвіт заходу.

/Files/images/flesh/Витрович.jpg/Files/images/flesh/Витров-2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 184