«Обережно – шкідливі звички!»

У рамках місячнику «За здоровий спосіб життя» , протягом ІІІ тижня листопада 2019 року, соціальний педагог Мойсеєнко Л. В. провела бесіди з учнями 8-х та 9-х класів з метою профілактики шкідливих звичок. Під час бесіди педагог разом з учнями проаналізували результати анкетування щодо ВІЛ-СНІДу, яке відбулось напередодні, переглянули відеоролики про шкоду куріння та обговорили представлену презентацію про шкідливі звички, зокрема вживання ПАР: причини та наслідки.

З учнями 9-х класів, соціальний педагог проаналізувала результати анкетування щодо ВІЛ-СНІДу та зупинились на обговоренні презентації «ВІЛ-інфекція. Шляхи ураження та убезпечення». По закінченні бесіди з учнями 9-х класів, педагог запропонувала бажаючим учням засоби індивідуальної контрацепції надані ВБО «Конвіктус України».

/Files/images/tabr/IMG-c9c6aV.jpg

«Права дитини вивчай сумлінно!»

До Всесвітнього дня дитини, який відзначався 20 листопада, протягом тижню, з 19.11 по 22.11.2019 року, у школі працювала агітбригада «Вітамінки» під керівництвом соціального педагога Мойсеєнко Л. В.. Для учнів 4-х, 5-х та 6-х класів учасники агітбригади підготували усний журнал «Права дитини вивчай сумлінно!». Учні радо вітали «Вітамінок», а по закінченню виступу відбулось обговорення заслуханого матеріалу.

/Files/images/tabr/IMG-0530V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 196