Свято творчості!!!


/Files/images/flesh/Участники.JPG

25 лютого у Броварській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 відбулося справжнє театралізоване свято кохання, краси та гумору. Ми, учні 10-А класу, під керівництвом наших наставників – Ладан Віри Олексіївни та Кохановської Олени Василівни зіграли на сцені п’єсу М.Старицького «За двома зайцями». Наші враження - неймовірні! Ми відчули себе справжніми акторами! І хоча виступати на сцені – справа не з легких, - але гра принесла нам неймовірне задоволення.

Ми хочемо подякувати головному режисеру-постановнику , нашому класному керівнику - Ладан Вірі Олексіївні - за прекрасну можливість показати свої таланти!

І особлива подяка за чудові поради і створення прекрасного музичного супроводу нашим звукорежисерам - Кохановській Олені Василівні та Васічко Герману Едуардовичу!

ДЯКУЄМО!

/Files/images/flesh/Подружки.JPG


/Files/images/flesh/Проня и Голох.JPG


/Files/images/flesh/Пронька.JPG/Files/images/flesh/Голохвастов.JPG/Files/images/flesh/Проків СМвир і Евдоха.JPG/Files/images/flesh/Голох і Мар.JPG/Files/images/flesh/Друзі и Йоська.JPG/Files/images/flesh/Хімка.JPG/Files/images/flesh/Голохв і Секлета.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 127