Дні вшанування Небесної Сотні.

18 лютого 2017 року виповнюється друга річниця завершення бойових дій на сході України в ході зимової кампанії 2014-2015 років на Дебальцевському плацдармі та планового відходу військ з району міста Дебальцеве.

17 лютого в актовій залі школи було переглянуто документальний фільм «Операція Дебальцеве» для учнів 11-х класів. На закінчення заходу учні та вчителі вшанували хвилиною мовчання воїнів АТО, які виявили виняткову мужність, героїзм і самопожертву при виконанні бойових завдань.

/Files/images/mayster/SAM_2310.JPG

Минуло майже 3 роки з часу трагічних і героїчних подій, що вирували на майдані в Києві протягом грудня 2013-лютого 2014 років. За ті три місяці Україна прожила цілу історичну епоху.

А Сотню вже зустріли небеса… Саме з таким гаслом в нашій школі відбувся вечір-реквієм. На заході були представлені презентаційні повідомлення про Героїв «Небесної Сотні». Учні висловили свої почуття через вірші та пісні. Також почули багато цікавих фактів про трагічні події Революції Гідності, передивилися фотодокументи, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Під мелодію гімну Небесної Сотні «Плине кача» ведучі та учасники заходу запалили свічки зі словами: « Нехай кожен з нас торкнеться пам’яттю цього священного вогню-частинки вічного. А світло цієї свічки хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою. Вони повинні жити в нашій пам’яті!»

/Files/images/mayster/SAM_2321.JPG/Files/images/mayster/SAM_2313.JPG/Files/images/mayster/SAM_231.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 139